Ulei din semințe de struguri 100ml

Ulei din semințe de struguri 100ml

Preț obișnuit
60.00 MDL
Preț la ofertă
60.00 MDL
Preț obișnuit
Stoc epuizat
Preț unitar
pe 
Transportul este calculat la finalizarea comenzii.

Datorită proprietăților sale nutritive, este frecvent utilizat în cosmetologie. Pe baza acestui ulei se prepară măști pentru piele și păr, creme, loțiuni tonice, exfolianți. În componența sa se găsește Resveratrol, cel mai puternic antioxidant, ce depășește activitatea beta-carotenului de 5 ori, vitamina E-50 ori, vitamina C-20 de ori. Gurmanzii îl folosesc și la prepararea salatelor, maionezelor, legumelor coapte. E unul din puținele uleiuri rezistent la temperaturi înalte.
Uleiul din Semințe de Struguri se caracterizează printr-o culoare galben-verzuie, cu un gust și miros specific (în dependență de cantitatea semințelor fermentate).